Welkom bij dé blog over gevelbeits!


Welkom bij dé blog over gevelbeits!


Leuk dat je deze blog gevonden hebt. Op deze blog zullen wij allerlei informatie plaatsen rond het onderhouden van gevelbekleding en houten gevels. Door onze jarenlange ervaring in de houthandel hebben wij veel kennis opgedaan over dit onderwerp. Gevels zijn lastig om te onderhouden. Verkleuring treed snel en vaak onregelmatig op. Dit zorgt er voor dat de gevels minder mooi worden. Daarom zijn er verschillende artikelen op de markt om dit te bestrijden. 

Het lastige is alleen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien over dit onderwerp. Er zijn zo veel aanbieders, merken en artikelen dat het lastig wordt om een keuze te maken. Zeker omdat de verschillende aanbieders vaak allemaal verschillende adviezen geven en verhalen hebben over wat nou goed is voor gevelhout en wat niet. In de houthandel liepen wij daar ook vaak tegen aan. Daarom deze blog. Alle informatie die wij vergaren over dit onderwerp zullen wij met jullie gaan delen via dit kanaal. Dat kan gaan over productontwikkelingen, handige tips, productbeschrijvingen, aanbevelingen en veel meer! We doen dit in samenwerking met Beitz.nl, de webshop voor verf en olie voor uw gevelbekleding.  

Wij komen in ons werkveld vaak informatie tegen om te delen. Dit betekent echter niet dat wij alles kunnen behandelen. Daarom lijkt het ons leuk als jullie, de lezers, ons meehelpen. Dit kan door ons informatie toe te sturen of simpelweg tips te geven over onderwerpen die wij zouden moeten behandelen volgens jullie. Zo kunnen we elkaar helpen om een interessante blog op te zetten over dit onderwerp. 

Samen kunnen wij onze gevels langer mooi houden en duurzamer maken. Dit is hartstikke goed voor de portemonnee maar bijvoorbeeld ook voor het milieu! Hoe minder vaak men de gevel vervangt, hoe langer en hoe meer bomen er kunnen blijven groeien. Dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk! 

Dus heb jij een gevel van ayous, red cedar of een andere houtsoort of ben je simpel weg geïnteresseerd in dit onderwerp om een andere reden? Volg deze blog dan en leer veel over het onderwerp. Met de juiste gevelbeits of olie leeft uw gevel langer.Reacties

Populaire posts van deze blog

(Siberisch) Lariks gevel hout behandelen - Tips en Tricks!

Hoe krijg ik een egaal vergrijsde gevel?

Kan ik mijn gevel ook behandelen met olie in plaats van beits?